0512 334 441 info@stokvis-service.nl

Organisatie

Met zo'n 60 servicemonteurs op de weg neemt Stokvis Service de zorg uit handen, waardoor u tijd vrij houdt voor de meer primaire zaken in uw bedrijfsvoering. Onze servicebussen zijn uitgerust met het Track & Trace-systeem. Hierdoor kunnen wij eenvoudig zien welke monteur snel ter plaatse kan zijn.

Wij dragen zorg voor het installeren, repareren, kalibreren en onderhouden van:

 

  • Hefbruggen
  • Docks en Deuren
  • APK Meetmiddelen
  • Airco-apparatuur
  • Wielservice

Ook kunt u bij ons terecht voor:

 

  • NEN-3140
  • ISO kalibraties
  • Zichtkeuringen aan uw arbeidsmiddelen

Front Office

medewerkster front-office stokvis-service

De Front Office bestaat uit 4 vaste medewerkers die ervoor zorgdragen dat alle inkomende vragen van klanten op correcte wijze worden afgehandeld. Zij verbinden u door met een productspecialist indien de storing telefonisch kan worden afgehandeld of nemen contact op met onze servicemonteurs indien deze voor storing benaderd moeten worden of dat er met u een afspraak moet worden gemaakt.

Tevens bewaken zij de planning van uw apparatuur die door externe partijen moet worden onderhouden en beheren zij de uitgebreide portefeuille van keyaccounts.

Stokvis Equipment

Bedrijfspand Stokvis Equipment Deventer

Stokvis Equipment B.V. is een dochteronderneming van de Stertil Group en dé specialist op het gebied van werkplaatsinrichtingen en -apparatuur. Voor elk type werkplaats wordt een juiste oplossing geleverd met de betrouwbaarste producten en een optimaal advies. Stokvis Equipment is exclusief leverancier van het mooiste pakket A-merken van Nederland, inclusief de bekende Stertil-Koni hefbruggen en Hofmann wielserviceapparatuur. Met een enthousiast team bewerkt Stokvis Equipment vanuit hun hoofdkantoor in Deventer de Nederlandse equipmentmarkt in de sectoren personenauto, truck, bus, agri en industrie.

Stertil Group

De Stertil Group is een moderne internationale groep van marktgerichte bedrijven. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland (Kootstertille). De productiefaciliteiten bevinden zich in Nederland, China en in de Verenigde Staten.

Deze werken samen met ruim 80 exclusieve distribiteurs over de gehele wereld. Op het gebied van ontwikkeling hebben de ondernemingen een sterk innoverend karakter. Stertil-Koni hefbruggen en Stertil dockproducten hebben qua techniek en naam een leidende marktpositie. De Stertil Group heeft meer dan 450 medewerkers en behoort tot Citadel Industries B.V. te Hilversum.

Lees hier meer

Zoals service bedoeld is!

Contact ons hier