0512 334 441 info@stokvis-service.nl

Stertil uitgenodigd voor de Koninklijke Nieuwjaarsontvangst 2019

15-01-19 | Nieuws

KOOTSTERTILLE, Nederland, dinsdag 15 januari 2019

In November 2018 heeft Ulbe G. Bijlsma, CEO van de Stertil Group uit het Friese Kootstertille een uitnodiging ontvangen van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima om vandaag, dinsdag 15 januari 2019 de Nieuwjaarsontvangst op het Koninklijk Paleis in Amsterdam bij te wonen.

Het Koninklijk paar ontvangt tijdens deze jaarlijkse traditie enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving. Dit jaar zijn er een aantal vertegenwoordigers van de Nederlandse maakindustrie uitgenodigd.

 

Ulbe Bijlsma CEO Stertil GroupBijlsma; Stertil is een typisch Fries bedrijf; nuchter en met beide benen op de grond.  Tegelijkertijd hebben we met onze merken Stertil-Dock Products en Stertil-Koni niet alleen in Nederland maar wereldwijd een vooraanstaande en zelfs leidende positie opgebouwd. Het voelt dan ook wel als een stuk erkenning om zo’n uitnodiging te ontvangen en daarmee ons bedrijf en de hele maakindustrie in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Dat maakt ons dan natuurlijk ook best trots.”  

 

 

Stertil Headquarters Kootstertille, Friesland The Netherlands

Over de Stertil Group
De Stertil Group met haar hoofdkantoor in Kootstertille, Nederland, ontwikkelt, produceert, en verkoopt hoogwaardige producten voor de internationale garage- logistiek en transport wereld. De Stertil Group heeft wereldwijd circa 430 medewerkers en 8 Stertil dochterondernemingen. Op de hoofdvestiging te Kootstertille werken 220 medewerkers. De Stertil Group heeft eigen verkoopkantoren in Nederland, UK, Frankrijk, Duitsland, Polen, USA, Turkije en recent in China. Naast deze eigen verkoopvestigingen heeft de Stertil Group wereldwijd meer dan 80 exclusieve distributeurs. De Stertil Group beschikt over eigen innovatie afdeling met research & development en heeft productievestigingen in Nederland, USA en China. Stertil-Koni hefbruggen is wereldmarktleider en beschikt over een zeer compleet en in eigen huis ontwikkeld productportfolio ten behoeve van onderhoud en reparatie voor het zware segment voertuigen. Stertil Dock Products levert de hoogste kwaliteit Dock equipment voor magazijnen en distributiecentra in vele internationale sectoren. Stokvis Service verzorgt installatie, service ennazorg voor zowel Hefbruggen als Dock Products.