0512 334 441 info@stokvis-service.nl

Stertil Group op 6de plek in top 100 beste maakbedrijven van 2019

16-12-19 | Nieuws

Stertil Group is met 7 plekken gestegen ten opzichte van 2018 en staat nu 6de in de ranglijst Maakindustrie100. We zijn trots en vereerd om in de top 10 van de Nederlandse maakindustrie te zitten.

Jaarlijks stelt het tijdschrift MT i.s.m. CFI Netherlands een overzicht op van de 100 best presterende maakbedrijven van Nederland met een omzet tot een half miljard euro. Het gaat om bedrijven met een Nederlandse moederonderneming.Stertil in top 100 maakindustrie

Nu op plek 6, vorig jaar op plaats 13 en 5 jaar geleden nog op positie 82 is een geweldige prestatie. De focus van de Stertil Group ligt op een duidelijke strategie, voortdurende investeringen in research & development, de optimalisatie van productie-efficiëntie en investeringen in uitbreiding naar opkomende markten, dit in combinatie met goed opgeleid, ervaren en wereldwijd toegewijd personeel, zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan het succes van de Stertil Group.

Stertil maakindustrie top 100

Trots, maar niet zelfgenoegzaam, staan nog veel uitdagingen te wachten vanwege de veranderende dynamiek in de wereldeconomieën en de Stertil Group is zich er terdege van bewust dat om de prestaties nog verder te verbeteren het van essentieel belang is om gefocust en op koers te blijven. En zo de klanten de best mogelijke producten en diensten te bieden.