0512 334 441 info@stokvis-service.nl

Klant worden?

Eén telefoonnummer voor al uw werkplaatsapparatuur? Dan bent u bij Stokvis Service aan het juiste adres! Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

 

Voor het jaarlijks preventief onderhoud biedt Stokvis Service aantrekkelijke onderhoudscontracten. Eenmaal per jaar, op een door u goed in te plannen moment, komt een monteur dit onderhoud aan uw apparatuur verzorgen.

 

 
  • Installatie conform leveringsspecificatie
  • Concurrerend onderhoudscontract
  • Deskundige monteurs
  • Uitgebreid assortiment voor snelle reparatie
  • Verwerking in het RME van de RDW

 

Contactformulier

Onderhoud op een vast moment!

Met een onderhoudscontract verzekert u zich ervan dat uw apparatuur jaarlijks wordt onderhouden en worden kleine storingen direct verholpen. Preventief onderhoud verlengt de levensduur en werkt op lange termijn kostenverlagend door vroegtijdig problemen te ondervangen.

Wilt u wel een servicebeurt aan uw machine(s), maar geen onderhoudscontract? Dat kan! U betaalt dan wel de voorrijkosten en hebt geen korting op de te vervangen onderdelen.

Full Service

Stokvis Service biedt u de mogelijkheid om al uw apparatuur onder te brengen bij onze organisatie. Of u nu onderhoud nodig heeft aan uw hefbruggen, uw emissie-apparatuur een storing ondervindt of uw deuren moeten worden voorzien van een keurmerk. Stokvis Service kan het allemaal voor u verzorgen.

Diverse landelijke dealerorganisaties maken al gebruik van deze 'Fullservice' mogelijkheden. Ook u kunnen wij ontzorgen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn, neem dan direct contact op met een van onze adviseurs!

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn beschikbaar als PDF document. Om deze te kunnen openen, dient u te beschikken over Acrobat reader.

Download PDF

Heeft u vragen of opmerkingen, neem contact met ons op.